2007

Klarinetdag van de Stedelijke Muziekschool Groningen

Op zaterdag 27 januari 2007 werkten we mee aan de Klarinetdag van de Stedelijke Muziekschool te Groningen. Clarinets Unlimited vormde die dag de basis voor een groter klarinetorkest onder leiding van Karin Vrieling. Verder was er een masterclass onder leiding van Reinier Hogerheijde, een workshop kamermuziek en twee ensembles voor kinderen.

Aan het einde van de dag was de slotpresentatie, waar het grote klarinetorkest een aantal stukken speelde, en CU een deel van haar eigen repertoire ten gehore bracht.

Er zijn foto’s van deze dag gemaakt.

Internationale ClarinetChoirDag in Gent, België

Affiche klarinetdag

Affiche Gent

Op zondag 1 april 2007 heeft CU, op uitnodiging van de bekende Vlaamse klarinettist Eddy Vanoosthuyse, gespeeld tijdens een internationale ClarinetChoirDag op het Conservatorium van Gent.

Thema: orgelmuziek

Op de concerten in de lente van 2007 speelde Clarinets Unlimited werken onder het thema orgelmuziek. Het was een divers programma, met bewerkingen van orgelmuziek voor klarinetorkest van bijvoorbeeld Bach en Buxtehude, maar ook muziek die op orgel gespeeld werd. Ook hebben we samen met het orgel gespeeld!

Op zaterdag 12 mei 2007 gaven we twee concerten:

Affiche concert 12 mei 2007

Affiche concert 12 mei 2007