2014

thema “Clarinets Unlimited goochelt met getallen”

Op zondag 26 januari 2014 bracht Clarinets Unlimited een bezoek aan het orkest van Mihai Scarlat in Den Haag. Dit orkest is in februari 2013 in Groningen geweest voor een gezamenlijk concert. Nu speelden we in de salonzaal van de Muziekacademie in Den Haag. Aanvang van het concert was om 14.00 uur.

Op zaterdag 1 februari organiseerde de Muziekschool Groningen de jaarlijkse klarinetdag. Clarinets Unlimited vormde de basis van een groot klarinetorkest (zie foto hieronder!) met alle deelnemers, en gaf aan het eind van de dag een klein concertje.

Groot choir klarinetdag

Fotomontage: Martin Nieboer. Klik op de foto voor een grotere versie.

Zondag 16 februari gaven we om 14.30 uur een concert in de Lutherse kerk aan de Haddingestraat te Groningen. Clarinets Unlimited goochelde in haar programma met getallen en we hadden voor ieder getal een passend muziekstuk. Een échte goochelaar goochelde met ons mee, en niet zomaar eentje: de Nederlands Kampioen Goochelen, Hilbert Geerling!

Poster concert 16 februari 2014 klein

thema “To B Or Not To B”

Op 29 juni gaf Clarinets Unlimited een concert in het Der Aa Theater in Groningen. Het thema was To B Or Not To B: voor de pauze muziek van componisten met een B, en na de pauze componisten zonder B.

Concert CU 2014-06-29 (flyer)

Wat: Clarinets Unlimited o.l.v. Karin Vrieling
Waar: Der Aa Theater te Groningen, Akerkstraat 11
Wanneer: Zondag 29 juni 2014
Aanvang: 14.30 uur
Toegang: € 12,50 aan de zaal of € 10,00 in de voorverkoop. Kinderen € 5,00

De presentatie bij dit concert werd verzorgd door Ymkje Hellinga.

Op dinsdag 1 juli hebben we ’s avonds een besloten concert gegeven in de Imminkhoeve in Lemele.